Kategorier
Byggstäd

Byggstädning Stockholm – installera dig snabbare 

Att renovera eller bygga nytt är något som sätter sina spår. Det handlar om smuts, det handlar om damm och det handlar om bråte, färgstänk och en massa material som man måste städa undan. 

En byggstädning i Stockholm blir ett större projekt än vad man räknat med och inte sällan så kan man också se att exempelvis dammsugare går sönder som en följd av det finkorniga dammet som sugs in och skadar apparaturen. En byggstädning i Stockholm bör därför också planeras in redan från start – och ett tips i detta är att man faktiskt väljer att köpa sig fri från detta. 

Idag finns det en massa städföretag som insett värdet av att erbjuda professionell byggstädning i Stockholm som en unik tjänst. Det är också en logisk följd av att det sker så pass många dagliga renoveringar i Stockholm och att behovet i och med detta definitivt finns där. 

Använd ditt Rut-avdrag 

Fördelen med att välja professionell byggstädning i samband med en renovering är att du som privatperson på ett effektivt sätt kan börja med det väsentliga: att börja installera dig, möblera och använda rummet där renoveringen skett. 

Företaget du anlitar för din byggstädning i Stockholm sköter allt från att dammsuga, torka, tvätta fönster och i övrigt göra rent och snyggt. Det är dessutom inte så dyrt och särskilt inte om man är berättigad att använda rut-avdraget. Om så är fallet så kan du dra av halva kostnaden för arbetet, vilket givetvis gör en enorm skillnad. 

Byggstädning – möjliggör en besiktning

En byggstädning i Stockholm bör även ske i samband med att du anlitar professionella hantverkare och då för att en oberoende besiktningsman ska kunna göra sitt jobb på ett grundligt sätt. 

Smuts, bråte och damm kan definitivt försvåra en okulär besiktning och detta kan i sin tur innebära att man exponeras för framtida problem och konflikter. 

Genom att ta professionell hjälp med en byggstädning i Stockholm så säkerställer du en kvalitativ besiktning där alla eventuella brister kan upptäckas – och åtgärdas – i tid. Det är en ren investering.