Kategorier
Måleri

Målare från Nacka sätter färg på mer än bara tillvaron

Frågan är om en målare från Nacka ser tillvaron i färg på ett helt annat sätt än alla dem som inte har varit målare till yrket någon gång. Man kan undra.

En målare i Nacka kan i princip sätta färg på vad som helst. En möbel eller ett golv, en vägg eller ett tak, lister, handledare, trappor och stuckatur. Det är en hel del och då är det bara insidan av ett hus. På utsidan finns det fasader som ska målas, lekstugor som ska få ny färg. Staket runt en stor hage eller en altan kan behöva målas om. Till det finns ofta en tillhörande grind med samma behov.

Det finns alltid ett behov av färg på fönsterkarmar och fönsterlister. Dörrar och dörrlister är också delar på ett hus som behöver färg efter ett par år då det fått utstå lite attacker från väder och vind. Det är sådant som sliter på färgen och är det mycket salt i vindarna, på grund av att man bor nära havet, då blir slitaget mycket tydligare och går dessutom snabbare.

En målare som huserar fritt i Nacka bidrar till personliga hem

Det är inte bara i ett hem det ska finnas en touch av det som speglar personerna som bor där. I ett kontorslandskap kan en målare förvandla ett tråkigt grått område till ett mer livfullt landskap med olika färger som lättar upp humöret. Det blir på så sätt en personlig arbetsplats där man kan trivas och må bra.

Det är känt att olika färger spelar en viktig roll i vårt liv då de relaterar till humör och känslor. I ett allmänt utrymme är det ofta en relativt slätstruken och mild färgton. Det gör att de flesta kan trivas där. På en plats där man ska uppleva lugn och ro eller en känsla av harmoni är det mer bruna nyanser som går över till beige med inslag av gräddvita toner.

Ta reda på mer genom att besöka: målarenacka.nu