Kategorier
Golv

Professionell golvslipning i Stockholm

Ge parketten nytt liv med en golvslipning. Att anlita ett företag för golvslipning i Stockholm är prisvärt tack vare rotavdraget. Här kommer några tips.

Det går att ge en sliten och gulnad parkett nytt liv genom att slipa om den. Det är dessutom mycket bättre för miljön än att byta ut den mot en ny. En golvslipning är också bättre för plånboken då det kostar betydligt mer att lägga in ett helt nytt golv.

Alla trägolv går att slipa minst två gånger. En massiv parkett kan till och med slipas mellan sex till åtta gånger innan man måste byta ut den. Det är därför det fortfarande finns vackra och funktionella golv från förra seklet. Har man ett äldre trägolv ska man vara rädd om det och slipa om det när ytbehandlingen har gjort sitt och lägga på en ny så att det skyddas.

Dammfri golvslipning i Stockholm

Det går att få ett hyfsat bra pris på golvslipning i Stockholm eftersom det finns ganska gott om företag att välja mellan och konkurrensen är stor. Men för att få ett nyslipat golv som håller länge och med en snygg ytbehandling som ligger jämnt över golvet måste man anlita en professionell golvfirma.

Att anlita en professionell firma för golvslipning är ändå prisvärt eftersom man kan använda sig av rotavdraget. Priset är ofta så bra att det inte lönar sig att själv hyra maskiner och slipa golvet. En professionell golvslipningsfirma använder sig också av moderna maskiner som inte alls dammar.