Kategorier
Golv

Golvslipning i Uppsala inför försäljningen

Om du ska sälja din bostad i Uppsala kan det vara smart att göra en golvslipning. Ett nyslipat och behandlat golv gör mycket för intrycket och höjer värdet.

Det kan förstås kännas upp och ned att renovera och göra snyggt precis innan du ska sälja och flytta ifrån en bostad. Men om du vill ha mer pengar på banken för att köpa ditt drömboende kan det vara värt det. Många köpare idag söker en bostad som är redo att bara flytta in i.

Det är inte alla som vill börja tiden i sitt nya boende med att renovera. När det handlar om golv och ytskikt är det också någonting som gör enormt mycket för intrycket. Ingen vill flytta in i en bostad med fläckiga väggar eller slitet golv. Att anlita någon för golvslipning kan vara ett sätt att lämna stället i bästa skick.

Golvslipning i äldre fastigheter i Uppsala

I Uppsala, liksom många andra städer, finns äldre hus och byggnader som är mycket charmiga. Charmen dör dock lite om det är alltför gammalt och slitet. Golvslipning är ett smart sätt att tillvarata golvets elegans så att fler får njuta av det. Ett trägolv slipas och behandlas oftast med bets, lut eller olja.

Resultatet blir ofta riktigt snyggt, då du får fram charmen i ett originalgolv. Se till att göra din bostad riktigt fin innan du säljer den om du vill få så mycket som möjligt att investera i din nästa bostad. Det innebär förstås en del arbete men är många gånger väl värt det. Detsamma gäller med väggar, tak och lister. Se till att de är i schysst skick och gärna nymålade för att maximera din vinst.