Kategorier
Allmänt

Lackering av köksluckor i Stockholm – så ger du köket nytt liv

Det går att fräscha upp ett kök till en låg kostnad genom att lacka om luckorna i en ny kulör. Här kommer några tips om lackering av köksluckor i Stockholm.

Har du ett kök som är funktionellt men trist och tråkigt? I stället för att byta ut hela köket kan du lacka om luckor och lådfronter i en ny fräsch kulör. Byt även beslag och bänkskiva och ditt kök kommer att bli som nytt. Lackering av köksluckor är dessutom relativt billigt.

En annan fördel med att måla om luckorna är utbudet av kulörer och att det i stort sett är oändligt. Fast väljer man en annan kulör än tidigare kan man även behöva lackera om socklar och sidostycken. Det gäller att tänka på helheten när man väljer kulör då den ska passa till både bänkskiva och köksväggar.

Valet av kulör har stor betydelse för upplevelsen av ditt kök. Vill du att det ska upplevas som rymligt, lantligt och fräscht väljer du en ljusare kulör. Eftersträvar du i stället en mer exklusiv känsla ska du välja en mörk färg.

Hur mycket kostar lackering av köksluckor i Stockholm?

De flesta köksluckor går att lackera om och är någon lucka skadad och har märken lagas den alltid först så att ytan sedan blir helt slät när den är omlackerad. På så vis är lackering av köksluckor också miljövänligt eftersom man förlänger kökets livslängd.

Det finns flera firmor som erbjuder lackering av köksluckor i Stockholm. Hur mycket det kostar att få luckorna lackerade beror på antalet och om de även behöver lagas.
Men priserna kan även variera mellan olika firmor. Därför ska man ta in offerter från några olika och jämföra priser men också hur processen går till.

Hur lång tid tar det att få luckorna målade? Kommer exempelvis företaget och monterar ner och hämtar luckorna samt levererar och monterar upp dem igen? Ett seriöst företag kan också hjälpa till med val av kulör och färgglans. Men erbjuder även hjälp med att uppdatera köket med mjukstängande lådor, samt beslag som passar ihop med de nylackerade luckorna.

Besök gärna https://www.lackeringköksluckorstockholm.se för att få hjälp med dina köksluckor.