Kategorier
VVS

Rörmokare i Hägersten rycker ut

Den som äger fastigheter med hyreslägenheter bör skaffa sig en bra relation med en firma inom VVS-området. Anlita ett företag med rörmokare i Hägersten.

Rörmokeri är ett yrke som successivt utvecklats genom åren. En rörmokare installerar inte bara kranar och rensar avlopp. Arbetet begränsas inte heller till att kapa, kröka och koppla ihop rör för vatten och avlopp. Idag sysslar en rörmokare även med att installera värmepumpar och att dra in golvvärme. Och inte minst kan en rörmokare se till att temperaturen till radiatorer och värmegolvet blir korrekt inställda.

En firma med rörmokare kan utföra tjänster till såväl privatpersoner som till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. En certifierad rörmokare ska alltid anlitas för att dra in ledningar för vatten och avlopp. Den hemmafixare som tror sig kunna utföra sådana jobb kan riskera att göra sitt livs misstag. Om en vattenskada blir följden, kommer inte ett försäkringsbolag att betala ut någon ersättning.

Avtal med rörmokare i Hägersten

Göran har köpt några äldre fastigheter med hyreslägenheter. Själv kan han ingenting om fastighetsförvaltning och skötsel av hus. Men han vill gärna ha in hyrorna och helst inga klagomål från sina hyresgäster. Till sin hjälp har han en fastighetsskötare som tar första kontakten med hyresgästerna. Oftast gäller det problem med golvbrunnar och proppar i vaskar. Men en fastighetsskötare kan inte klara allt och ibland måste han få hjälp.

På fastighetsskötarens inrådan tar Göran kontakt med en firma med jourrörmokare i Hägersten. Vad ska firman göra? För det första ska firmans rörmokare se till att det inte finns några skadade rörledningar. De anlitar i sin tur en firma som med specialkamera kan konstatera om det finns några skador. Om så är fallet, kommer skadorna att repareras. Skulle det dyka upp akuta bekymmer med vattenläckage och annat kan Göran känna sig trygg med att kunna kalla in firmans jourrörmokare.